Maa-ainekset kaikkiin tarpeisiin Pudasjärveltä

Kettumäki Oy:n valikoimiin kuuluvat kivien ohella myös monipuoliset maa-ainekset. Toimitamme maa-aineksia Pudasjärveltä joustavasti myös muualle Pohjois-Pohjanmaalle. Voit tilata meiltä kattavasti laadukkaita maa-aineksia, kuten multaa, soraa, sepeliä ja hiekkaa pihan rakentamista varten tai muihin tarpeisiin. Toimitamme myös turvahiekan ja hiekoitushiekan toiveidesi mukaan. Puhtaat ja turvalliset maa-aineksemme sopivat kaikenlaiseen käyttöön.


Maa-aineksen ohella saat meiltä erikokoiset kivet maisemoinnin ja piharakentamisen viimeistelyyn. Kysy rohkeasti lisää ja tilaa tarpeidesi mukainen kivi- ja maa-ainespaketti kätevästi samalta toimijalta!

Kattava maa-ainesvalikoima

Kettumäki Oy tarjoaa esimerkiksi omakotitalorakentajille, taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä kunnille ja kaupungeille hyvän valikoiman maa-aineksia erilaisiin tarpeisiin. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi aina ruoka- eli nurmikkomullasta kalliomurskeeseen. Toimitamme piharakentamisen tuotteet laidasta laitaan aikataulusi mukaan ja tuomme ne perille toivomaasi kohteeseen. 


Esimerkiksi talonrakentajat voivat hoitaa piharakentamisen alusta loppuun laadukkailla tuotteillamme. Meiltä tilattu multa antaa hyvän pohjan pihanurmikoille, ja kauttamme saat myös turvahiekan leikkipaikkoihin ja hiekkalaatikkoihin. Valikoimastamme löytyy maa-ainekset jokaiseen tilanteeseen ja pihaan. Talvikautta ajatellen myymme lisäksi tuotteet pihojen hiekoitukseen. Halutessasi räätälöimme hiekan sinun toiveidesi mukaan – kysy lisää!

Meiltä myös kivet piharakentamiseen ja maisemointiin, myös suursäkeissä

Maa-ainesten ohella myymme kaikenkokoiset kivet muun muassa talon- ja piharakentajien tarpeisiin. Laadukkaat kivemme sopivat pihojen maisemointiin, pengerryksien tekoon sekä pihakivetyksien rakentamiseen. Voit tilata kauttamme myös kivikorit pihoille.


Toimitamme maa-ainekset ja kivet täyden palvelun pakettina – sinun tarvitsee vain tehdä tilaus. Huolehdimme, että toimitus on perillä oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.


Jos oma osaamisesi ei riitä piharakentamiseen, voit tilata meiltä myös piharakentamisen neuvontapalvelut. Autamme mielellämme esimerkiksi oikeiden maa-ainesten ja kivien valinnassa.

Lue lisää kivilajikkeista