Neuvoja piharakentamiseen alan ammattilaisilta Pudasjärvellä

Pudasjärveltä käsin palvelevan Kettumäki Oy:n tiimiltä saat laadukkaat tuotteet ja ammattitaitoiset ohjeet piharakentamiseen. Saat kauttamme piharakentamisen suunnittelun ja neuvonnan koko Pohjois-Pohjanmaan alueelle. Tilaa samalla myös maa-ainekset ja kivet kauttamme.


Tulemme mielellämme paikan päälle kotipihallesi tai muuhun kohteeseesi tutustumaan rakennettavaan ympäristöön. Näin pystymme parhaiten neuvomaan piharakentamisen yksityiskohdissa ja maa-ainesvalinnoissa. Vierailun jälkeen annamme hinta-arvion siitä, mitä kokonaisuus maa-aineksineen ja kivihankintoineen maksaa. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä meidät tutustumaan kohteeseesi!

Kysy lisää piharakentamisen palveluista

Neuvontaa piharakentajille

Palvelutarjontaamme kuuluu piharakentamisen suunnittelu ja piharakentamisprojektia aloittelevien neuvonta. Tulemme tutustumaan kohteeseen ja käymme kanssasi läpi piharakentamisen prosessin kaikkine yksityiskohtineen. Autamme piharakentamisen maa-ainesten valinnassa, projektin aikatauluttamisessa ja siinä, missä järjestyksessä rakentaminen kannattaa toteuttaa. Arvioimme, minkä verran maa-aineksia tarvitset ja mikä on materiaalien hinta. 


Halutessasi voit tilata maa- ja kiviainekset kauttamme, mutta tarjoamme neuvontaa piharakentamiseen myös erillisenä palveluna. Tiimimme hoitaa tarvittaessa esimerkiksi nurmikkojen istutuksen ja kiviainesten asettelun ja levityksen, mutta emme tarjoa laajempaa piharakentamisen palvelua.

Kivien ja maa-ainesten toimitus suurissakin erissä

Yksityisten talonrakentajien ja piharemontoijien ohella asiakkaisiimme kuuluu esimerkiksi taloyhtiöitä, rakennusalan yrityksiä sekä kuntia ja kaupunkeja. Voit tilata meiltä piharakentamisessa tarvittavat maa-ainekset kätevissä suursäkeissä. Myös kiviä toimitamme asiakkaitten tarpeiden mukaan suurissakin erissä. Lisäksi saat kauttamme kivikorit.


Tilaa kauttamme lisäksi CE-merkityt turvahiekat leikkipaikoille ja hiekkalaatikkoihin sekä keinujen ja liukumäen alle. Toimitamme turvahiekkaa paitsi omakotitalojen ja taloyhtiöiden pihoihin myös esimerkiksi kouluille ja päiväkodeille. Kaikki leikkipaikat vaativat pohjustukseen hyväksytyn ja sertifioidun turvahiekan, joka estää kovat tärähdykset esimerkiksi putoamistilanteissa. 


Jos haluat lisätietoa piharakentamisen palveluista ja materiaaleista, ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää maa-aineksista